FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Blog Archives

Великолепие, елегантност, лукс

Прекрасна, изключително елегантна сватбена декорация. Шатра в Нционалния исторически музей, спираща дъха гледка. Великолепна цветна декорация с изобилие от цветя.

Сватбена Декорация – Тоскански Стил

Сватбена декорация в Тоскански стил във Вила Екатерина. Елегантно декорирани маси с изобилие от типичната за италианския стил зеленина, комбинирана с меки  цветове.

Цветна декорация – Stars

Изключителна цветна декорация и драматична промяна на пространството. Звездно небе по стените на цялата зала, 100 кв.м. декорация на таван с изобилие от цветя в различни и нюанси и цветове, кристални полилеи и скрита торта, спукаща се от табана. Пищна цветна декорация на масите.

Сватбена декорация – Любимо лилаво

Елегантна сватбена декорация, в наситено лилаво, посилено с много нюанси и контрастни акценти.

Сватбена декорация – Под звездите

Преобрацяване на шатра по невероятен начин – звездно небе превърна шатрата в сцена под звездите. Елегантна сватбена декорация с нестандартни конструкции и елементи.

Сватбена декорация – Преобразена Вила Екатерина

Пролетна сватбена декорация във Вила Екатерина, променяща изцяло пространството. Декорация с цветя по тавана и стените, кристални полилеи и изобилие от цветя и цветове. Елегантна декорация на масите и нестандартен сватбен ритуал.

Сватбена декорация – Паун от орхидеи

Забележителна цветна експлозия при реализацията на тази сватбена декорация. Разнообразна и стилна декорация по масите и паун от орхидеи, като акцент към маса младоженци.

Откриване на магазин и склад за цветя на A и G Флора

Декорация на магазин за продажба на цветя и аксесоари за флористи. По случай откриването на новия магазин на нашите приятели и партньори A и G Флора, имахме удоволствието да представим най-новите продукти на Оазис, както и да работим рамо до рамо с известния белгийски флорист Франки Болин.

Back To TopBack To Top