FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Курсове за флористи

Флорални Декори – Валерия Рекалова провежда обучения и курсове за флористи, както за начинаещи – хоби любители, така и за професионалисти. Повече от 12 години опит в реализацията на мащабни събития, работни групи, и обучения при лидери в световната флористика са структирани специално за спецификите на родния пазар в нашите курсове по аранжиране.

курсове по аранжиранекурсове за флористиКурсовете по сватбена флористика

за предназначени за хора с опит в професията, които искат да навлезнат в детайлите и спецификите на сватбената флористика – от срещата с клиента и креативирането на индивидуален проект до изпълнението и декорацията на събитието. Този курс за флористи предава в детайли както приложението на различните инструменти и материали, така и подбора на цветя и тяхната достъпност. Цветове, форми, текстури – как да се комбинират, за да изглеждат като едно цяло. Обсъждат се и се реализират модерните тенденции в сватбената флористика. Научават се принципите на композиране и мястото в пространството на всеки компонент. Разглеждат се методи за реализиране на сложни конструкции. Обсъжда се подробно разпределението на един бюджет и съотношението между отделните елементи. Възможностите за реализацията на определен стил и компоненти при определен бюджет. Как да оферирате и защитите проект и как да бъдете конкурентни и да развивате вашия бизнес. Работата на флориста се разглежда по два начина – флориста като артист и флориста като бизнесмен.

Курсовете за начинаещи флористи

са създадени за хора, които все още са на ниво любители, но желаят да научат правилата и опорните точки на флористиката. Курсовете дават на участниците знанията и възможността да могат да реализират успешно собствени проекти в бъдеще или да станат част от екипите на вече доказалите се флористи в бранша. Този тип курсове за флористи предават както множество практически знания, така и историческото развитие, прогрес, модни тенденции, постоянни нововъведения и модерни материали във флористиката. Нашата красива професия е подложена на изпитания от динамично-променящата се среда и тази част от курса дава допълнителен поглед към бъдещето и развитието на професията ни.

Запишете се сега за пролетния курс за начинаещи флористи на 13-14 април 2019

Информация за следващия курс за начинаещи флористи, който ще се проведе на 14-15 април 2019, можете да намерите тук или на страницата на курса във Фейсбук.

Реализирани наши курсове можете да разгледате на Курс пролет 2017 и Курс есен 2017, снимки от наши събития можете да видите на страницата на профила ни във Facebook.

Back To TopBack To Top