FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Кои сме ние

Нашата история в аранжирането

Флорални декори с главен дизайнер и флорист Валерия Рекалова стартира работата си в сферата на събитийната декорация през 2005 година. През всичките години се стремим да развиваме нашите знания в областта на сватбената и корпоративната декорация, като участваме активно в множество международни събития и семинари. Ежегодно фирмата обогатява инвентара, с който сбъдва и най-специфичните желания на своите клиенти.

Мащабните ни проекти участват в международни класации за събитийна декорация и сватбена украса. Наши сложни дизайнерски пърформанси получават изключително признание на световната сцена, между проектите на големите имена в събитийната декорация. Наша запазена марка са индивидуалните проекти и конструкции, които рисуваме и изработваме за специалните ни клиенти. Богатото разнообразие от възможности, които предлагаме, кара нашите клиенти да се чувстват  винаги професионално обслужени.

Изготвянето на оригинален проект за вашето специално събитие – сватба, корпоративно събитие, личен празник, коледно парти, презентации или друго, е наша много силна страна. Всеки клиент е различен и ние се стараем да уловим вашите емоции и да украсим спомените ви по незабравим начин. Екипът ни от дизайнери умее да сбъдва и най-смелите мечти. Основна задача за нас е да предизвикваме сетивата на вашите гости. Всяко събитие за нас е предизвикателство и искаме да запомните за винаги вашия специален ден.

Сватбена украса

Наша любима тема е изработката на индивидуална сватбена украса. Сбъдването на желаните сватбени декори за нашите клиенти носи невероятно удовлетворение за целия ни екип. Сватбената декорация е много благодатна за развихрянето на въображението на един флорист и ние използваме всяка ваша хрумка, за да изградим декор, който да се запомни от вашите гости.

Отдавна сватбената декорация не е само цветя по масите. Декорацията трябва да е наслада за всички сетива, да провокира, да шокира, да се запомня. Нашите пълни преобразявания на зали често оставят без дъх гостите на вашите събития. Истинско удоволствие е когато гостите на една сватба притаяват дъх и видимо се възхищават на всички декоративни елементи, които сме използвали. Обличане на зали, звездно небе, изящни тавани от цветя и кристални полилеи, пърформанс и сценография по тема са само част от спиращите дъха елементи, които използваме в една сватбена украса и декорация. Не искаме да спираме да се развиваме и с трепет се срещаме с всеки нов клиент, от който очакваме да ни провокира да творим. Истината е, че на едно събитие никой не си спомня, какво е ял, но всички си спомнят какво е било настроението, колко е било красиво. На една снимка не се вижда каква е била музиката, но декорацията от цветя на масите е там и тя продължава да създава настроение с години.

Да бъдем  част от мечтаната за вас сватбена украса е привилегия за нас!

Корпоративна декорация

Декорацията на корпоративни събития е интересна тема с много възможности. Ивенти, фирмени партита, коледни партита, презентации, откривания, нови възможности. Всеки уважаващ себе си бизнес има нужда от добра презентация, а добрата презентация е свързана с перфектен корпоративен декор, който го подчертава.

Развиващите се фирми трябва да поддържат определено ниво и ние сме верен партньор в тяхното израстване. Фирмените декори и украси са предизвикателство за целият екип. Те са краткосрочни, с нетрадиционни теми и с търсене на максимум ефект. Тук благодарение на невероятният ни рентал за събитийна декорация, успяваме да реализираме сложни и впечатляващи декорации, които представят бизнеса ви на нужното ниво.

Декорация на лични празници

Прекрасно е да си говорим за щастливите моменти от живота. Рождени дни, кръщенета, годишнини, балове. Специфичната декорация за тези събития винаги се получава с невероятна лекота, може би заради позитивните емоции около събитията. Нашият екип има великолепни идеи за украсата на вашето събитие, така, че  да се чувствате толкова специални, колкото заслужавате.

Нашият екип от декоратори

В нашето ателие имаме удоволствието да работим с невероятни професионалисти в сватбената украса и събитийната декорация. Заедно сме изграждали невероятни проекти и декори със сложност на световно ниво. Екипът ни е много добре стикован и на терен са като добре смазана машина. Всеки един от нас е Флорални декори и всеки един от нас е на точното си място в точното време, за сбъдването на вашият специален проект.

Наши клиенти и техни събития

Спиращи дъха моменти от събития на наши клиенти можете да разгледате в нашите галерии. Също така можете да следите профилите ни във във Facebook и Instagram, а съвсем скоро и канала ни в Youtube.

Back To TopBack To Top