FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Седмична декорация на хотели, ресторанти и офиси

По-добър имидж и представяне пред вашите клиенти

Безспорен факт е, че седмичното аранжиране се налага все повече през последните години. Една добре поддържана декорация подобрява имиджа на всяка фирма и се грижи за доброто представяне пред клиента. От седмична декорация могат да се възползват хотели, ресторанти, офиси, частни домове, приемни, кантори, както и всички, които имат възможността и желанието да повишат имиджа си.

Нашите флористи познават добре спецификата на корпоративното седмично аранжиране, което предполага адекватно отношение към нуждите на клиента. Аранжировките се подменят всеки понеделник сутрин преди началото на работния ден (или в ден определен от клиента), като всички използвани в седмичната декорация цветя и елементи са подбрани по издръжливост и луксозен вид, подхождащ на фирменото аранжиране. Поемаме пълна отговорност за качеството на изработка и издръжливост на аранжировките.

Седмична декорация може да включва – декорация на фоайе, рецепция, президентски апартамент, общи офис части, конферентни и заседателни зали, бюра, маси и други специфични за локацията пространства.

Седмичното декориране е съобразено и със сезона, като това означава специфична декорация около Великден, Коледа и Нова година, празници на фирмата и други.

Посетете ни във Facebook и разгледайте галериите. Почти всяка декорация, която харесате може да бъде превърната във Вашата персонална седмична декорация.

седмична декорация
Back To TopBack To Top