FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Сватбена декорация

Сватбена декорация в разнообразие от стилове и впечатляващи декори

Сватбена декорация е един от задължителните елементи при организацията на сватбените тържества. В нашата фирма можете да намерите всички елементи за украса от цветя, платове, вази, арки, стойки, свещи, панделки и много други. Флористите ни ще изготвят за вас индивидуална оферта за сватбена украса, съобразена изцяло с Вашият вкус, изисквания и бюджет. Ще получите една професионална консултация за видовете цветя, тяхната най-добра комбинация и заедно ще достигнем до идеалният вариант за Вашата мечтана сватбена декорация. Изготвените оферти съдържат видове и сортове цветя, подкрепени със снимки и единични цени за всеки артикул, което позволява клиента сам да контролира и балансира визията и бюджета на своята мечтана сватба.

Сватбеното тържество е не само булчински букет и сватбена украса за колата. Един пакет за сватбена декорация може да включва – украса за маси гости, основна – булчинска маса, булчински букет, букет за хвърляне, бутониери, шаферски букети, кошнички и венчета за шаферчета, украса за маса за тортата, украса на самата торта, аранжиране на автомобил, свещи, панделки за столове, тюл по стените и тавана, камъчета и други декоративни елементи. Фирмата предлага и украса за църква и изнесени ритуали в градина – декорацията може да бъде стойки с цветя, арки, големи стъклени вази с цветя, топки от цветя и платове. Всички елементи, които се използват за декорация на църква или изнесен ритуал, се пренасят и в ресторанта, за да допълнят Вашата сватбена декорация.

Фирмата разполага с изключително разнообразие от инвентар за цялостното преобразяване на едно събитие. Разнообразни покривки, хангели и калъфи за столове, които внасят допълнителен свят и добавят стойност и изисканост за по-качествена сватбена украса. Вази, стойки, свещници и конструкции за аранжиране на маси. Кристални полилеи и декорации за таван. Бесендки и конструкции за изнесен ритуал. Изключително разнообразният ни инвентар позволява много разнообразни варианти за декорация, а част от инвентара е наличен за наемане от колеги и клиенти, които сами организирате декорацията си: Колекция инвентар под наем.

В цената на аранжирането влиза транспорт до всички локации, които клиента желае да бъдат декорирани, екип, който декорира на място и пренасянето на елементите от изнесения ритуал или църква до ресторанта.

За по-голямо удобство на клиентите при избора на сватбена декорация, фирмата предоставя достъп до изключително разнообразие от снимки – фирмен архив и каталози на известни световни дизайнери в аранжирането.

Повече снимки от наши събития можете да видите на страницата на профила ни във Facebook.

Следете и профила на Флорални Декори в Инстаграм. Споделяме актуални снимки и информация от наши събития в Instagram.

Скоро ще можете да откриете и нови видеа от наши събития и работата ни по тях в канала ни в Youtube.

За повече информация разгледайте албумите в нашата Галерия или посетете следните избрани галерии:

сватбена декорация

Сватбена декорация – Stars


сватбена украса

Сватбена декорация – Преобразена Вила Екатерина


украса за сватба

Сватбена декорация – великолепие, елегантност, лукс


декорация от цветя

Сватбена Декорация – Тоскански Стил