FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

Skip to Content

Сватбена декорация

Сватбена декорация в разнообразие от стилове и впечатляващи декори

Сватбена декорация, едно словосъчетание, което вече заема много важно място в бюджета на бъдещите младоженци. Да имаш украса за сватба отдавна стана задължително условие за празничното настроение на вашият специален ден. Нашата работа е това, което се вижда на всичките ви снимки. Декора спира дъха на вашите гости и прави сватбата ви уникална, още преди да е започнала съществената част от програмата. Впечатляващата украса за сватба вече не е само декорация на масите. Впечатляващи декоративни пространства и кътове, които провокират вашите гости да бъдат активни, все повече се налагат като задължителни.

Нашият богат и разнообразен инвентар за декорация на сватба, позволява да реализираме и най-смелите ви мечти. Изработката на сватбена декорация е предизвикателството, което приемама с огромно желание и хъс. Всеки наш клиент е специален и уникален. Ние се стремим да създадем индивидуален сватбен декор за всеки, прекрачил прага на нашето ателие. Разнообразието от конструкции, цветни покривки, арки, вази, декоративни елементи, с които разполагаме като собствен инвентар, ни позволява да сбъдваме всяка ваша идея за сватбена декорация.

Сватбена украса с индивидуален проект

Това е нашата сила! След среща с нашият главен дизайнер Валерия Рекалова, за вас ще бъде изготвен индивидуален проект и оферта, съобразена с вашите желания и бюджет. За нас е удовлствие да ви изненадваме и провокираме. Да започнете да мислите за декорацията на сватбата си по нов начин. Впечатляващите ни преобразявания на цели зали и нетипчни пространства, говорят  за нашите необятни възможности в сватбения декор. В нашия сайт можете да се насладите на множество снимки от реализирани проекти от специалните събития на нашите клиенти.

При обсъждането на сватбена декорация, ние се стараем да ви опознаем и да разберем вашата емоционалност. По този начин ще изготвим перфектния проект, който вие да си познаете и да обикнете. Да шокираме и провокираме вашите гости с впечатляваща украса за сватба е нещо, което умеем много добре.

Наши реализирани сватбени декори, участват и са признати на редица международни форуми за събитиен декор. Това провокира в нас непрестанно желание да се развиваме и да обогатяваме инвентара си за сбъдването на мечтаната от вас сватбена декорация.

От нас ще получите изготвяне на оферта по индивидуален проект, съобразен с вашият бюджет. Предварителна идея за сватбен декор не е необходима, нашият екип ще ви насочи към най-подходящата украса за сватба, според избраната локация и модерните тенденции в световен мащаб по отношение на вариантите за сватбена украса. Нашата работа е да създадем идея, да ви я визуализираме и реализираме, така, че специалният ви сватбен ден да бъде блестящ.

Сватбена декорация - съвкупност от много елементи

Добре познати компоненти са сватбен букет, декорация на сватбена маса, декорация на масите за гостите и декорация на сватбена кола. Съпътстващи елементи са букети за шаферки, бутониери и гривни за вашите близки, кошнички с листенца и възглавнички за халки. Декор на кенди бар, фотокорнър и специфични декори за снимки са модерен елемент в една сватбена украса. Стилно е преобразяването на зали посредством обличане на стени, изграждане на тавани от цветя, кристални полилеи и полилеи от цветя. 

Някои елементи от сватбения декор са изключително впечатляващи:

Декорация на изнесен ритуал. Този компонент от една сватбена декорация е от изкючителна важност и нашите клиенти осъзнават, че трябва да му бъде обърнато особено внимание. Сватбеният ритуал е най-сниманият момент от протичането на една сватба. Това е първият досег на гостите с младоженците и първо впечатление, изграждащо очакванията за визията на вашата сватбена декорация. Това е момента, в който приковаваме вниманието на най-важните за вас хора, които са уважили специалния ви сватбен ден. Това е момента, в който поставяме летвата за всичко, което предстои през вечерта и всяко следващо декорирано пространство трябва да бъде по-впечатляващо и надграждащо предишното. Нашият екип ще ви предложи най-добрата комбинация от сватбена декорация, така че да постигнете този ефект. През цялата вечер настроението ще бъде подкрепено от нашата добре свършена работа.

Сватбена торта. Това е завършващият елемент от нашето участие във вашата сватба. Декорацията на сватбената торта с естествени цветя е красив детайл, който ще остане запечатан на много снимки.

Отговорност, ангажимент, бюджет

Нашата красива и отговорна работа е трудно съизмерима с ежедневните букети, с които се сблъскваме по по-малки лични празници. Хубаво е преди срещата си с нашите флористи, да сте определили някакви граници на вашият бюджет за сватбена украса, с които да поставим началото на нашата комуникация. Тази стъпка е необходима, за да може още на първа среща да бъдат ясно заявени желанията и те да съвпаднат с очакванията.

Отговорността при украса на сватба е изключителсно голяма. Това е първото, което булката вижда, получавайки своя сватбен букет. Това е първото нещо, което формира настроението й в един напрегнат и силно вълнуващ ден. Ние се вълнуваме не по-малко от вас и искаме да виждаме, че нашата работа доставя радост на вас и вашите близки. Нашето портолио е гаранция за качество и професионализъм. Снимките от наши реални събития говорят за качеството на услугата, която ще получите.

Вратите на нашето ателие са отворени и с радост ще изпием по едно кафе с всеки клиент, който желае да почувства енергията на Флорални Декори – Валерия Рекалова! Сватбена украса и декорация от сърце.

С уважение: Валерия Рекалова – главен дизайнер и флорист на Флорални декори

Повече снимки от наши събития можете да видите на страницата на профила ни във Facebook.

Следете и профила на Флорални Декори в Инстаграм. Споделяме актуални снимки и информация от наши събития в Instagram.

Скоро ще можете да откриете и нови видеа от наши събития и работата ни по тях в канала ни в Youtube.

За повече информация разгледайте албумите в нашата Галерия или посетете следните избрани галерии:

сватбена декорация

Сватбена декорация – Stars


сватбена украса

Сватбена декорация – Преобразена Вила Екатерина


украса за сватба

Сватбена декорация – великолепие, елегантност, лукс


декорация от цветя

Сватбена Декорация – Тоскански Стил

 

Back To TopBack To Top